Konster

Rasmus fick en massa prickar i ansiktet i början av veckan. På Vårdcentralen trodde man att det kanske var svinkoppor, men man var osäker. Han fick i alla fall penicillin och får vara hemma från förskolan veckan ut. Idag var det min tur att vara hemma och Pontus stannade också hemma. Vi hade en underbar morgon med musik och dans som sedan övergick till konster:


Snurrkonst!


Rasmus specialkonst, ett ben rakt ut!


Vi ska strax ge oss ut och det är dax att ta på sig strumporna:


Vi åkte till Jula i Partille och jag köpte mig en ny cykel som jag kikat ut. Endast 995:- för en 21 växlad mountainbike. Jag ska börja cykla till jobbet en del under våren och sommaren för att få lite extramotion. Efter cykelinköpet fortsatte vi till Blomsterlandet och gjorde lite blomsterinköp som Pontus och jag planterade när vi kom hem:


Lunch och en bra stund på lekplatsen, middag och sedan bad:

Nu är det Bolibompa och inte lång stund kvar innan mina prinsar ska sova. Imorgon ska vi hitta på nåt kul. Pontus har önskat att få åka till Barnpalatset, men om det är fint väder kanske jag "glömmer" det. Rasmus smittar inte längre men det är min lediga fredag så vi får en till hemmadag tillsammans.
Nästa vecka blir tuff för Rasmus, 18 månaderskontroll på Bvc på måndag, besök på Lundby sjukhus på öron/näsa/hals på torsdag och på fredag ska Rasmus "slutbesiktiga" sin höftled och förhoppningsvis friskförklaras efter röntgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0