Okej..

Jag mår okej. Blåslagen men helt okej. Framförallt är huvudet bra idag. Mest knät som strular, har jag varit stilla gör de rejält ont att starta igen..
Pontus var på kalas idag, fäktningskalas!

Rasmus var ledsen för att Pontus skulle på roligt kalas. Jag tog därför med Rasmus in till stan och gick på bio. Tingeling och Piraterna. Bra!
Det fick såklart bli glass i solen också!
Lite shopping också! Rasmus ville ha solglasögon och en t-shirt. Glasögonen skulle på direkt:
Cool kille!
Nu hoppas jag få sova bättre inatt. Det känns i kroppen..




Dumt

Igår var det underbart väder ute. Vi bestämde oss för att hela familjen skulle cykla till Ikea och äta lunch och ta en mjukglass. Jag var så glad när vi cyklade. Första gången med hela familjen och Rasmus utan stödhjul:
Man ska naturligtvis inte ta kort samtidigt som man cyklar.. I andra änden av Kärra tar jag detta fotot på killarna:
Precis efter känner jag att jag börjar rulla för nära Rasmus. Eftersom jag har telefonen i högerhanden tvärbromsar jag endast med vänster handbroms. Detta gör att cykeln stannar tvärt och jag flyger över. Landar på höger knä och skrapar upp händer och armbågar. Sen landar cykeln på min rygg och mitt bakhuvud. Jag får hjälp hem av en kompis som bor i närheten. Efter 3 h med två omgångar alvedon har jag ändå en stegrande huvudvärk. Åker in till sjukhuset. Där görs hjärnröntgen och även EKG eftersom jag svimmade i samband med fallet. Det ser bra ut och jag är så glad att jag hade hjälm! Hjärnskakning, ev miniskskada på höger knä, blåslagen lite här och där och tyvärr uppskrapade ringar vilket gör mig så ledsen..
Det har varit svårt att sova inatt trots smärtstillande. Finns liksom ingen ställning jag kan ligga utan att det inte gör ont någonstans.. ;-). SÅ.. Aldrig mer ska jag ta kort när jag cyklar och alltid ska alla i min familj ha hjälm!

Fina killar..

Killarna följde med mina föräldrar till landet i fredags medan jag var på afterwork med fd kollegor.
Igår kollade jag på en fantastisk match där Magnus avgjorde i sista sekunden. Mat och dryck på Kärrakrogen efteråt med herrlaget och frukost på sängen imorse. Från Orust fick jag den här fina bilden av mamma:
Magnus och jag gick en härlig promenad på förmiddagen innan barnen kom hem: 
Vi tog en promenad med barnen också när de äntligen kommit hem ( jag längtar ihjäl mej efter 2 dagar utan dem!). Vår tanke var att grilla på utkiksplatsen men det blåste så mycket att vi inte fick fyr på engångsgrillen:
Det blev till att grilla hemma istället men först lite bus i skogen:


Kröp upp i soffan och såg en film på eftermiddagen och sedan en liten tur till lekplatsen bredvid vår:



Bad på kvällen.. "Kolla mitt skägg Mamma!"

Taekwondo

Pontus var trött idag på taekwondon. De hade varit i Angereds Arena med skolan idag och åkt skridskor så jag hoppas det var därför. Efter genomförd träning står här min tröttis och väntar på  
att få en stämpel i sitt häfte. Efter x antal träningar/stämplar får man ett märke.



Galning!

Efter skolan idag ville Pontus visa mig nånting.. Cykling på rampen!




Sunny Sunday!

Dagen bjöd på vårkänslor. Ute och spelade basket på gården med saftpaus. Pontus skjuter:
Rasmus och jag var på Plantagen och handlade lite vårblommor som killarna hjälpte mig att plantera:

Medan jag lagade middag för kvällen och gjorde en lasagne tills imorgon gick mina tre killar på en tur. Fick de här fotona från Magnus:

En härlig söndag!
Morgonpromenad med Rasmus cyklande och ett hårt träningspass på gymmet och man mår bra!



Mysig dag

Började dagen med en joggingtur Kärra runt med goa Rasmus cyklande bredvid mig och som vid ett tillfälle när jag var trött ropade "Heja Jenny!"
På förmiddagen gick Pontus och jag för att träffa min gamla kollega Tina och hennes dotter Annie som går på Pontus fritids. Vi var en stund på lekplatsen och det var riktigt gott i solen! Lunch och fika hos Tina och sedan kortspel med barnen. Pontus fick även leka lite med leksaker han inte är så van vid.. ;-).
Efter innebandyträningen gick vi och köpte lördagsgodis och nu sitter vi framför tv:n och inväntar Gladiatorerna.


Fredagsmys

Äntligen fredag!
Rasmus valde glassbåtar till fredagsmys. Cykeln så klart!
Mys framför tv:n:
Ligger i sängen och kollar på innebandy med Rasmus mellan oss. Storebror sover redan och snart jag med..klockan är ju trots allt snart 21.. ;-)

Krasslig Poppo..

Vaknade vid midnatt av att Pontus hade panik. Så mycket slem i luftrören att han kände att han inte fick tillräckligt med luft. Jag fick lugnat ner honom och han försökte hosta upp. Jobbigt att höra honom andas så.. Var uppe flera gånger under natten för att lyssna på andningen och den lät fin efter att han somnat.
Vårdcentralen på morgonen och därifrån med recept på slemlösande och luftrörsvidgande. Känns bra. Pontus har precis somnat efter en bra dag med lite feber.

Pontus och jag har plockat fram utemöblerna på altanen idag och tog en macka här med solen skinande:
Rasmus vill cykla hela tiden nu och på eftermiddagen cyklade barnen till Ikea sakta med mig gående:

Helt klart värda varsin glass efter denna cykeltur!
Nu hoppas jag att Pontus får sova inatt. Imorgon är det Magnus som är hemma. Min pappa bjöd oss på mat på kvällen och det följde med en massa mat hem så Magnus får det lätt att fixa lunch imorgon.. ;-).

Jag saknar lekplatsen på dagis..

Pontus väntade på dagisgården idag när jag gick in och lämnade Rasmus. När jag kom ut stod han lutad mot det här trädet och sa "Jag saknar det här! Det här trädet och den här gården. Och gungorna! Jag tycker det är dumt att vi inte har några gungor på skolan.."
Vår fine funderare!

Rasmus kan cykla!

Igår tog Magnus av stödhjulen på Rasmus cykel och sprang efter och höll i. Idag gick jag ut med killarna. Jag höll i Rasmus de första metrarna, sen släppte jag och han cyklade själv! 
Visst..att svänga och nedförsbackar är lite svåra, men annars helt grym!
Vi cyklade till en annan lekplats:


Idag har vi även köpt lite frön och planterat i vårt lilla växthus. Lite tomater,  
smultron, morötter, solrosor och min favorit; luktärter.

Man hinner mycket på en dag! Morgonpromenad och en timmes träning på gymmet. Rasmus garderob rensad och 5 omgångar med nya spelet kasta gris!


Vår!

Nu är det äntligen vår i luften! Krokus och snödroppar i massor i trädgården och en kille som trodde det var sommar idag och gjorde så här:
Medan jag shoppade vårkläder på Ullared idag till hela familjen passade killarna på att sopa bort massa grus från vår gata. Rasmus rensar i Sivs trädgård medan hon är på ålderdomshemmet:
Efter att killarna tränat innebandy följde vi med våra goda vänner hem för en myskväll. Ludwig och Rasmus tar ett bad ihop:
God middag innan Melodifestivalen:
Trötta killar slocknade i sängen medan tänderna borstades..


Sista dagen-diplomutdelning!

Sista dagen i skidbacken..vilka härliga killar jag har som utvecklas så mycket varje dag! 
Rasmus var på plats på skidskolan tidigt imorse och fick diplom efter avslutad kurs:
Nu åker han själv och bromsar och svänger sig ned för gröna backar:
Vi grillar korv i backen till lunch:
Efter lunch tog Rasmus på sig hjälmen och sa "Jag är laddad!". Ett ögonblick att minnas för en skidälskande mamma! Trötta ben på eftermiddagen i väntan på att Pontus skidskola ska ta slut:
Pontus har fått diplom:
Hejdå-kram till skidläraren Filip:
Pontus ville åka mer och mer och han och jag åkte tills liftarna stängde:
På kvällen bjöd mina föräldrar ut oss på restaurang som om det inte räckte med denna sponsrade resa.. God mat och fin utsikt med backen i bakgrunden:
Jo, just det..höll nästan på att glömma! Ännu en familjemedlem fick ju faktiskt diplom idag efter avslutad skidskolelektion. Min mamma:






RSS 2.0