Bio

Idag är det torsdag och jag har min lediga dag. Igår var jag på jobbet för första gången på länge. Det gick bra.

En kort promenad idag med mamma orkade jag inte. Det slutade med att mamma hämtade bilen och körde mig hem. Det är en så märklig känsla att vakna och känna sig stark för att sedan inse att styrkan tar slut väldigt fort..

Idag blev det bio med killarna. Vi har inte gjort något på länge så det var mysigt:

Här ett foto som Magnus tog på träningen i onsdags. Pontus med rosa klubba och Rasmus i mål:


Lite foton

Jag har varit riktigt sjuk och är fortfarande under utredning. Denna sista vecka har jag blivit starkare och starkare och idag lyckades jag gå 500 meter - man får vara glad för det lilla. Jag har lite foton från senaste veckan. Våren har kommit och det är härligt!


Pontus har målat en teckning som han låter lillebror färglägga:


Försvunna diamanten med Pontus imorse:


Innebandykillarna:



Orust

I veckan har jag varit i Lund på regionsmöte. Eftersom det även var över torsdagen var jag ledig igår istället. När killarna kom hem från skolan åkte vi till frisören och båda klipptes. Sedan direkt ut till landet. Vi kom dit redan vid 16 så vi fick en lång kväll. Det blev tacoskväll och lite bastu för vissa.


Idag vaknade vi upp till solsken. Det har varit en fantastisk dag och vi har varit ute nästan hela dagen. Vi tog en sväng ner till havet för att samla lite vrakved och snäckor:


Killarna jobbar och snickrar och Pontus gör en ståtlig båt. Han är helt fantastisk med allt från idé på vad han ska göra till hur han ska göra och han genomför det..jag skulle aldrig lyckas!


Det blev lunch ute denna härliga vårdag:


Lite lek och mys med grannens hund Mia:


Innan vi åker hem passerade vi Rossö för att prova om Pontus båt flyter och det gjorde den!


Garvet ovan är efter att han ramlat i och doppat vinterskorna och rumpan i det mars-tempererade vattnet..


Besökt fd grannarna i Frillesås

Idag, efter att killarna slutat skolan, åkte vi ner till Frillesås för att hälsa på våra fd grannar som vi umgåtts mycket med genom åren men som flyttade i augusti. Det var så härligt att ses igen och för barnen att träffas igen! ❤


Vi kom hem vid 20-tiden och Rasmus kom i säng först vid 21..hoppas jag får upp honom imorgon..

I söndags var det sammandrag för Rasmus och hans -09-lag. Han är SÅ duktig vår lirare att man blir alldeles varm i hjärtat:

Dags att sova nu..fastnade framför nåt program om en amerikanska dom vägde 300 kg och skulle ner i vikt..suck!


RSS 2.0