Ullared

Igår var det fotografering för Pontus på Öppna Förskolan.. Den stackars fotografen försökte med alla möjliga trix att få Pontus att le men Pontus bara kollade på honom som om han inte var riktigt klok.. Till slut fick jag ställa mig bakom fotografen o göra miner o sjunga om en liten groda som säger BLÄ.. Tänk vad man har förändrats på 1 år!! ;-)

Idag fick jag en impuls och drog iväg till Ullared med Pontus.. Det gick hur smidigt som helst! Pontus satt o log mot varenda tant - en riktig charmknutte! O shoppat fick vi gjort!! För alldeles för mkt pengar.. Varför är det alltid så? Det kostar ju flera tusen bara att gå in.. ;-)
Men hem kom vi med var sina nya regnkläder o Pontus födelsedagspresenter o julklappar är inhandlade..

Nä, nu ska här slappas framför tv:n lite.. Pontus har gått o lagt sig för natten..

Kizzutställning

Igår ställde Pontus o jag upp o följde med Magnus till utställning för hans stora passion.. (Han har en utöver innebandy..) KIZZ! 50:- kostade det att gå in i ett litet rum fullt med svarta saker, smink o så klart låååånga tungor.. Pontus var dagen till ära iklädd en KIZZ-body med ett par svarta byxor till. Det blev succé!


Så småningom kommer det nog ett foto på detta men tills nu får ni nöja er med ett foto på hur man känner sig efter en KIZZ-utställning!!



15-1!

Japp, 15-1 blev siffrorna i seriepremiären mot Polisen! Det kändes helt ok att sitta på läktaren.. O tjejerna var jätteduktiga! Kul med så många olika målskyttar också! En eloge även till Polisen som inte surade till.. - Aldrig kul att ligga under med 11-0.. Nu ska här intas lite mat..

Gårdsstädning..

Det blev inte Magnus som representerade familjen på gårdsstädningen idag.. Nä, alla tre var ute o bidrog med krafter..
Se här på vår minsta lilla arbetare som drog många blickar o leenden!

Åh, ta i!!

Sömn, gårdsstädning o seriepremiär..

Suck..vet inte hur många ggr Pontus väckte oss i natt.. Tror han har ont i magen stackarn..
Magnus har åkt för att spela innebandy i SIL och jag och Pontus sitter här o lyssnar på en gammal Per Gessle skiva - nostalgi! För mig alltså, knappast för Pontus.. ;-)

Gårdsstädningen börjar snart.. Magnus får representera vår familj på den så fortsätter jag o Pontus att mysa..


I eftermiddag är det seriepremiär för Marstrands damer som möter Polisen. Jag ska dit o agera läktarproffs.. Har ju bestämt mig för att bara spela B-lag i år.. Ska bli intressant att se vilka som får spela, det har ju varit så himla många forwards på träningarna i år.. Fast ännu mer intressant blir det o se hur de löser backsidans spelare.. De har inte varit så många, men se veckan innan seriepremiär kommer lite fler.. ;-) Varför är det alltid så? Folk har säkert bra anledningar men jag blir så himla trött på sånt beteende.. Som om det inte vore viktigt att lära känna alla i laget o spela ihop sig??

Ska bli kul i alla fall att se matchen, tror att vi vinner! Hoppas det gör jag oxå såklart!

Skriver om matchen sen!


Nu måste man vara snäll!

Shit, sa Magnus när han kom hem idag.. Nu måste man ju vara snäll annars kan ju du blogga om det!!
EN ANLEDNING ATT BLOGGA OM INTE ANNAT!! ;-)

Ikväll har vi varit på besök hos Magnus bror Mikael med sambo Malin och Emely och Yoanna.. Trevligt som vanligt och snaskbehovet för dagen blev tillfredsställt.. Här är karavanen med farbror o faster o Pontus som pekar åt vilket håll de är på väg! Mot Sherwoodskogen!



En tröttis somnade i vagnen på vägen hem.. Nu ska även jag kojsa!
Imorgon är det gårdsstädning.. :-(

På egna ben!

Att stå på egna ben utan att hålla i sig kräver mod!


Fårmössan saknas.. :-(

Många är de gånger då jag kommit på Pontus med att slänga av sig mössan på marken.. Han har nån slags passion för det där.. Ta av mössan.. sitta o hålla lite i den o sen när man är som minst beredd.. slänga den på marken! Detta är ett beteende som jag inte känner igen.. Själv behåller jag alltid mössan på när det är lite småkyligt ute.. Slutsats: Han måste ha ärvt det där av sin pappa!

Har kommit på att det är väldigt skönt att kunna dra den där slutsatsen så snart Pontus gör saker som man inte är allt för stolt över.. Det kan vara allt från att fisa högt, kladda med maten och låta som en liten motorcykel när han sover.. Allt det där är såklart egenskaper han måste ha ärvt från Magnus!

Så.. tillbaka till det där med mössan.. Pontus mormor har stickat den så den är speciell..

Jag saknar mössan! Så om nån ser mössan vet ni var den hör hemma!!



RSS 2.0