Pontus 1 år - Grattis på Födelsedagen!

Idag är det den stora dagen! Pontus allra första Födelsedag! Tyvärr är Pontus förskyld men det blev i alla fall en jättelyckad dag! På morgonkvisten kom jag och Magnus in till Pontus som satt i sängen.. Vi sjöng så klart (tur det bara var vi där) och Pontus fick sina presenter som han öppnade och direkt började leka med..



Efter att Magnus och Pontus varit ute på lekplatsen och gått promenad så att jag kunde storstäda var det dax för kalas! Vi blev 14 vuxna och 2 barn.. Ett problem vi har när det är galej är kaffekoppar.. Varken jag eller Magnus dricker kaffe så man kan väl inte begära att vi ska ha 12 kaffekoppar...vi har faktiskt 10!! Så 2 personer fick dricka kaffe ur glas.. ;-)
Kolla in tårtan som Pontus farmor gjort! Magnus hade fått en exakt likadan på sin 1 års dag för 45 år sedan.. eller 35 var det kanske.. ;-)



Finklädd måste man ju vara när man har bjudit till fest!



 Och vad många fina presenter Pontus fick!! Pussel, böcker, klossar, pulka, dragdjur och den här bilen (eller brum-brum som Pontus kallar den) fick han av sin mormor och morfar!




Det var en trött kille som ändå inte ville gå o lägga sig trots att alla gäster hade gått hem..presenterna fanns ju kvar!! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0