Hur mycket snor finns i en liten näsa egentligen?

Den lille 1-åringen är sjuk stackarn.. Igår var hela ansiktet fullt med förkylningsutslag.. Och att det kan finnas så mycket snor i en sån liten näsa!! Helt otroligt!! Man tycker att man får bort alltihop och 3 sekunder senare är det lika mycket där igen..

Trots att Pontus var förkyld fick han besök av sin mormorsmor och Jan som ville fira 1-åringen! Pontus fick en fin bok och pengar så han kan köpa vad han vill.. Pontus är lite sugen på en sån där keyboard som Leopold hade hemma hos sig och som var så kul att stå och jazza vid.. Han är nog lite musikalisk Pontus.. Just nu står han och dansar här brevid till en barnskiva.. Det måste vara Magnus musikintresse som slaget igenom det också för jag är ju så omusikalisk man kan bli.. Undrar om Pontus fått någonting av mig över huvudtaget?? Tur man gillar hans far.. ;-)

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hihi, just en SÅDAN födelsedagspresent stog vi och klämde på till Pontus! Men jag hade en känsla av att ni kanske redan köpt en sådan till honom. Plus att den vi hittade kostade 400:- Självklart är godingen värd den, men kanske inget vi köper till honom! Hoppas han frisknar till snart så Leo kan överlämna sin lilla present (som han för övrigt tror är hans egen)

2008-10-27 @ 21:50:17
URL: http://annelioandreas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, det hade varit en något dyr present från en kompis! Var såg ni den? Vi kan ju byta presenter nästa vecka när vi firar våra små.. Vi måste ju hitta nåt först bara men Leo har ju inte fyllt än så vi har lite tid på oss.. ;-)

2008-10-27 @ 22:00:14
Postat av: Anneli

Hmm, undrar om inte det var Toys´R´us inne i stan. Ja, det kan vi ju göra! Låter jättetrevligt! Kan ju hitta en dag lite närmare!

2008-10-28 @ 00:15:20
URL: http://annelioandreas.blogg.se/
Postat av: Anneli

Nej, BR leksaker menar jag ju! Toys´R´us ligger ju på B-plan!

2008-10-28 @ 00:16:50
URL: http://annelioandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0